Boende

Lägenhet med bastu, två sovrum, 72 m2

Lägenhet med bastu och två sovrum 72 m2. De två sovrummen är lika stora och har delbar dubbelsäng. I allrummet finns en bäddbar soffa för två personer. Totalt finns 4-6 sovplatser. Alla lägenheter är lite olika inredda. Lägenheten har fullt utrustat kök med kyl/frys, spis, ugn och diskmaskin. Det rymliga allrummet rymmer matplats och sittgrupp med tv. Badrummet med dusch, handfat, wc, värmeslinga för handduk samt fön. Separat bastu med dusch. Lägenheten går att hyra som hotellstandard inkl frukost eller som självhushåll. Lägenheten ligger ca 70 m från hotellet.

img_3126 img_3125

img_3118 img_3119

img_3120 img_3124

img_3122 img_3127

 

 

3-etage rum för två

Våra 3-etage rum för två inne på hotellet är byggda i 2-3 etage och rymmer 2-4 personer. På det översta etaget finns två väggfasta sängar med kortsidorna mot varandra. På etage två finns en rymlig sittgrupp med en bäddbar soffa, skrivbord samt tv. Badrummet på etage 2 har dusch, wc, värmeslinga för handdukar samt fön. Hyrs som hotellstandard inkl frukost.


 

 

 

3-etage rum för en

Våra 3-etage rum för en inne på hotellet är byggda i 3-etage och rymmer 1 person. På det översta etaget finns en väggfast säng. På etage två finns en fåtölj, skrivbord samt tv. Badrummet på etage två har dusch, wc, värmeslinga för handdukar samt fön. Hyrs som hotellstandard inkl frukost.

 

 

 

 

Familjerum för fyra, rum 10

Familjerum nr 10 på hotellet rymmer 4 personer. Rummet har en dubbelsäng samt en våningssäng. I badrummet finns dusch, wc, handfat, värmeslinga för handdukar samt fön. Rummet är utrustat med liten sittgrupp, skrivbord samt tv. Hyrs som hotellstandard inkl frukost.

 

3-etagerum för tre

Hotellets 3-etage rum för tre: På det översta etaget finns två väggfasta sängar med kortsidorna mot varandra. På etage två finns ytterligare en väggfast säng, en sittgrupp med en bäddbar soffa samt skrivbord och tv. Badrummet har dusch, wc, värmeslinga för handdukar samt fön. Hyrs som hotellstandard inkl frukost.

Lägenhet med två sovrum 42 m2

Lägenhet med två sovrum 42 m2. Det större sovrummet har delbar dubbelsäng. I det mindre sovrummet finns en 120 cm bred säng. I allrummet finns en bäddbar soffa längs med väggen för två personer alternativt en framåt-bäddad soffa. Totalt finns 5-6 sovplatser. Alla lägenheter är lite olika inredda och är olika utrustade. I samtliga finns dock allrum utrustat med matplats samt litet pentry med kylskåp, två plattor och microvågsugn samt tv. Badrummet har dusch, handfat, wc, värmeslinga för handduk samt fön. Lägenheten går att hyra som hotellstandard inkl frukost eller som självhushåll. Lägenheten ligger ca 20 m från hotellet.

 

 

 

Lägenhet med ett sovrum 32 m2

Lägenhet med ett sovrum 32 m2 har ett sovrum med delbar dubbelsäng. I allrummet finns bäddbar soffa för två personer (som dubbelsäng). Totalt finns 4 sovplatser. Allrummet har ett litet pentry med kylskåp, två plattor och microvågsugn samt tv. Badrummet är utrustat med dusch, handfat, wc, värmeslinga för handduk samt fön. Lägenheten går att hyra som hotellstandard inkl frukost eller som självhushåll. Lägenheten ligger ca 40 m från hotellet.

Villan med 7 rum, för upp till 14 personer

Vår Villa rymmer totalt 14 personer. 12 personer i ordinarie sängar, 2 personer i ett rum med en våningssäng och en extrabädd.
Villan har alltså 6 st dubbelrum med separerbara dubbelsängar och ett 7:e rum för tre personer med våningssäng och extrabädd. Dubbelrummen har egen TV. Villan har fullt utrustat kök med micro och diskmaskin. Dock finns inte ugn. Matplats i anslutning till köket finns på övre våningen. Allrum med TV på nedre plan. Villan har 4 st toaletter, två på varje plan, samt två duschar, en dusch på varje plan. Tyvärr går den öppna spisen i dagsläget inte att elda i. Villan går att hyra som hotellstandard inkl frukost eller som självhushåll.