Hitta hit, Priser, SPA, Hotellet, Övrigt

Visste du att det med bil från exempelvis Stockholm endast är 72 mil, således endast 6 mil längre till Borgafjäll än till Åre om du kör från södra Sverige.

Med egen bil

Borgafjäll ligger nära till om du tar bilen och det är mestadels ”snabba” vägar och bra vägförhållanden. Några exempel: 31 mil från Umeå, 30 mil från Örnsköldsvik, 35 mil från Sundsvall, 55 mil från Gävle, 72 mil från Stockholm, 38 mil från Skellefteå och 47 mil från Piteå. Som jämförelse är det bara 6 mil längre från Stockholm till Borgafjäll än till Åre, men rakare och bättre vägar.
För att sätta sträckan i relation till avstånd i södra Sverige, motsvarar den exempelvis sträckan Stockholm till Lund som är ca 72 mil.

Med flyg

Nextjet flyger reguljärt från Arlanda till Vilhelmina, se www.nextjet.se.
Vi erbjuder flygtransfer från Vilhelmina, max 8 personer för 1.700 kr enkel resa. Boka genom att ringa hotellet +46-942-421 00 eller mejla info@borgafjallhotell.se.

Andra flygalternativ är Lycksele och Östersund.

Hyr bil

I Vilhelmina finns två lokala firmor som erbjuder biluthyrning.

Vesto AB bilbärgning/biluthyrning
0940-201 48
holmqvistjorgen@gmail.com

Bil & Fritid
0940-122 60, 122 61
www.bil-fritid.com

Med båt

Boka Wasaline över från Vasa till Umeå, se www.wasaline.com

Med buss

Vi i Borgafjäll arbetar aktivt på att få bättre bussförbindelser till Borgafjäll. Det är idag fullt möjligt att ta sig till Borgafjäll med buss, men det krävs byten. För mer information, se www.tabussen.nu