Jobba hos oss

Vi söker medarbetare till restaurang Yr, köket samt reception och frukost

Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning som driver hotellet. Vi håller öppet från början av december och håller öppet fram till 1:a maj. Vi håller sedan öppet augusti och september. Vi arbetar i team och anställningen innebär att du jobbar mycket kvällstid, helger, och även högtider då vi firar såväl jul, nyår, påsk som valborg på hotellet. Vi har bra skidåkning både utför och på längden, fantastiska förutsättningar för skoteråkning och vanligtvis bland de med mest snö i landet. Barmarkssäsongen erbjuder underbar rekreation med vandring, kantarellplockning, jakt och fiske.

Restaurang Yr ligger i samma byggnad som Borgafjäll Hotell Äventyr & Spa. Oscar Dannström är krögare. Han utvecklar mat och dryckes konceptet för Restaruang Yr, Bakfickan samt frukosten. Oscar är examinerad mat- och dryckeskreatör från Grythyttan. Han brinner för det norrländska och fjällvärldens matskafferi. Oscar arbetsleder och ser till att restaurang- och kökskoncept håller samman.

För mer info kontakta oscar@borgafjallhotell.se eller yr@borgafjallhotell.se Borgafjäll Hotell Äventyr & Spa, Avasjövägen 10,
917 04 Borgafjäll, +46 942 421 00,

Tjänsten ”Receptionist/Frukostvärd” betecknas bäst som Frukost-Städ-Reception-Spa och innebär mycket omväxlande  arbetsuppgifter. Du rör dig runt hela anläggningen. Dina närmsta kollegor är dels Husfrun (städfunktionen), dels Hotellchefen. Våra rutin- och checklistor gör att du snabbt kommer in i arbetsuppgifterna. Vi vill ge våra gäster en gemytlig och avslappnad hotellupplevelse. Det är därför viktigt att du tycker om att sköta om hotellets mysfaktorer och att du trivs bland och med hotellets gäster. Vi jobbar i ett stort glatt team där alla strävar mot vårt gemensamma mål; att ge våra gäser en fin helhetsupplevelse.

För mer info kontakta info@borgafjallhotell.se eller  +46 942 421 00. Borgafjäll Hotell Äventyr & Spa, Avasjövägen 10, 917 04 Borgafjäll,