Norrländskt och eget

I vår norrländska fjällkrog serverar vi vällagad mat baserad på de huvudråvaror vi hittar i vårt närområde. Vi är måna om att göra allt från grunden. Förutom att vi bakar vårt egna bröd så kärnar vi även vårt eget smör samt brygger vårt egna öl. Vårt mål är att Restaurang Yr skall vara en mötespunkt i fjällvärlden med en härlig puls och högt i tak.

Vårt julbord

Restaurang Yr öppnar för säsongen med julbord den 8:e december och 15:e december för 450 kr/person. Vi serverar även julbord på julafton från klockan 16.00 för 550 kr/person.

Den 21:a december börjar vi med vår nya kvällsmeny som kommer presenteras här när det närmar sig.

Boka ditt nyårsfirande hos oss. Vår nyårsmeny består av sex serveringar, middagen börjar 18.00 för samtliga gäster och är din för 700 kronor. Se menyn här.

Kontakt

Ni kan kontakta oss för bokning eller andra frågor på yr@borgafjallhotell.se
Vi är stolta över att finnas med i 2018 års Whiteguide. Läs mer här.

Restaurang Yr ligger i samma byggnad som Borgafjäll Hotell Äventyr & Spa. Oscar Dannström är krögare. Han utvecklar mat och dryckes konceptet för Restaruang Yr, Bakfickan samt frukosten. Oscar är examinerad mat- och dryckeskreatör från Grythyttan. Han brinner för det norrländska och fjällvärldens matskafferi. Oscar arbetsleder och ser till att restaurang- och kökskoncept håller samman. För mer info kontakta info@borgafjallhotell.se

 

Vi har öppet dagligen
07:00 - 23:00


 
 
DSC2705-1920x1315.jpg
A-Förrätt-e1440173434455-1920x897.jpg
00465-1024x683.jpg
Borgafjäll-Hotell-Eftermiddagsfika.jpg
tunt_skivad_ren.jpg
rensida_med_gran.jpg