Otroliga vyer

För att få en upplevelse utöver det vanliga kan ni få hjälp att komma upp på fjället med en catski, bara lyfta in skidorna och åka upp för att sedan få en spännande tur ner.

Catskin är ett enkelt och trevligt sätt att komma upp på fjället så att man kan få en utförsåkning som är utöver turerna i backen. Gå in och boka på www.69gradernord.se

Längdskidor

Att för egen maskin ta sig ut i naturen på skidor är härligt, så passa på att ta en längdskidtur i skog och fjäll. 

De längdskidsspår som finns idag är 2,5km 5km och 10 km, dessa är anpassade för längdskidor. Det finns också ett turåkningsspår som går upp mot fjället, detta spår kallas det gula spåret och dras upp när det finns möjlighet då det vid sämre väder är mer utsatt. 

 

Fiske

Känslan av att få sitta och vänta på napp i solen är nog det finaste som finns under vårvintern. Det är gott om fina fiskevatten runt om Borgafjäll och vi har kontakter med lokala guider som kan hjälpa dig rätt samt kan bjuda på en god historia från bygden. 

För att hitta guldkornen när du vill dra storöringen så har vi guider med god erfarenhet av dessa fjäll. Titta in på www.sutme.com och boka ditt fiskeäventyr.

Skoteråkning

För dig som är skoteråkare är detta en plats som ger många möjligheter till utflykter. Det går bra att hyra skoter över dagen och också få guidade turer hos de lokala företagen.

Ett av de bästa sätten att få uppleva fjällen är att komma ut en bit och då är skotern ett bra hjälpmedel. Vi har lokala företag som både hyr ut skotrar och som kan erbjuda guidade turer. Se länkarna under:

www.69gradernord.se
www.sutme.com

 

 
 
 
 

Alpin och fantastisk utsikt

 
 
Stående-Vattenfall-1920x2884.jpg
DSC3423-1920x1221.jpg
DSC3455-1920x1329.jpg
borgafjall-1024x503.jpg